September 20, 2017

September 15, 2017

Please reload

Siste innlegg

Nettside uten retning

September 20, 2017

Hørt den om syklisten som syklet feil i VM fordi arrangøren ikke hadde oppdatert nettsiden?

 

Det kan virke som en spøk. Men en manglende oppdatering på nettsiden var noe av årsaken til at det norske landslaget i temporitt kom skjevt ut i selveste VM. En forglemmelse som kunne vært en en bagatell fikk store konsekvenser for en gruppe mennesker som har trent tusenvis av timer mot et av idrettskarrierens store mål - verdensmesterskapet.

 

Var det dårlig tid? Ble nettsiden glemt i en stresset situasjon?

 

Vi har ofte høye forventninger til nettsider og digitale kanaler vi bruker selv: Hvorfor i all verden har ikke hotellet oppgitt gateadressen sin? Og hvorfor må billettkjøpet gå så innmari tregt? Avsenderen kan ha glemt å gjøre seg kjent med hvordan brukerne, eller kundene, oppsøker informasjon. Og enda verre - hvordan de kjøper.

 

Men kjenner du forventningen og opplevelsen kundene har av nettsiden din? En nettside er ikke en statisk informasjonskanal. Et glimrende nettsted selger for deg. Det gjør hverdagen din enklere og sørger for at butikken blir enda mer kostnadseffektiv.

 

Er du usikker på om nettsiden din sender kundene i riktig retning kan du kontakte oss for en kaffeprat. Folksnakk gjør gjerne en kostnadsfri vurdering av nettsiden din - og kartlegger mulige tiltak sammen med deg.

 

Velkommen til oss!

 

 Faksimilie med ulykkelig syklist fra nrk.no.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv

© 2017 - lagd av ekte Folksnakk.

Forsidefoto av Terje Aamodt Photography - Stisyklister på Ramshøpiken, Rennebu.